Contact us
Contact us for more information 
Please fill out the form below and we will come back to you by email with more information on this product. If you have any questions or comments to PCH Engineering A/S, please do not hesitate to contact usBy using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country 
Please contact me
Please fill in the form and our local distributor will contact you as soon as possibl. By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country

  
Technical information
Text technical information...
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country

  
top
Pressemeddelelse, 27. maj 2021

 

KK Wind Solutions erhverver PCH Engineering

KK Group, moderselskabet til KK Wind Solutions, køber PCH Engineering (PCH), som har specialiseret sig i udvikling, produktion og salg af vibrationsmonitorer til realtidsovervågning af strukturer og maskiner.
 


 
KK Wind Solutions er en førende global leverandør af elektromekaniske systemer til vindindustrien og erhverver PCH Engineering fra den nuværende majoritetsejer Erhvervsinvest III K/S.
 
PCH Engineering’s kernekompetence er vibrationsovervågning. PCH besidder i dag en unik kompetence på vibrationsområdet og var for eksempel blandt de første til at lave en digital vibrationsmonitor.
 

En stærk virksomhed med en imponerende produktplatform

Selskabets produkter er af meget høj kvalitet og med et højt sikkerheds- og funktionalitetsniveau. Kunderne er store, globale, blue chip OEM-producenter i vindmølle- og maskinindustrien. Mere end 80% af omsætningen er eksport.
 
Chlinton A. Nielsen, administrerende direktør, KK Wind Solutions, der er ny ejer af PCH, siger om bevæggrundene for købet:
 
"PCH Engineering er en stærk virksomhed med en imponerende produktplatform, og deres dybe kompetencer inden for vibrationsovervågning er uden sidestykke i vores branche."
 
Sune Lilbæk, direktør hos PCH Engineering A/S, ser frem til at blive en del af KK Group og siger:
 
”Jeg ser frem til at fortsætte den positive udvikling af PCH Engineering A/S. Vi forventer sammen med KK Group at satse på yderligere udvikling af såvel produktprogrammet som nye og udvalgte markedssegmenter med afsæt i vores nyudviklede monitor-platform. PCH har i Erhvervsinvest haft en ejer, der har sikret overgangen fra ejer-ledet virksomhed samt fortsat investeringerne i udvikling og kommercialisering af produktporteføljen. Jeg er overbevist om, at KK Group i samarbejde med vores kompetente medarbejdere vil være i stand til at fortsætte den positive udvikling fremadrettet.”
 
Direktør og Managing Partner i Erhvervsinvest, Thomas Marstrand, udtaler:
 
”Vi er meget tilfredse med den udvikling, som PCH har gennemgået i vores ejerperiode, hvor selskabet har cementeret sin position som den ledende aktør inden for vibrationsmonitorer til vindmølle- samt maskinindustrien. Der er skabt et stærkt fundament for yderligere vækst i begge industrier, og vi er trygge ved at overlade selskabet samt dets fremtid til KK Group. Vi vil gerne takke alle medarbejdere for en stor indsats og et godt samarbejde gennem årene.”
 

 

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:
 

Thomas Marstrand
Managing Partner og direktør, Erhvervsinvest
Tlf.: (+45) 70 20 32 95 / (+45) 21 65 93 26
www.erhvervsinvest.dk

 
Sune Lilbæk
Direktør, PCH Engineering A/S
Tlf.: (+45) 45 76 87 76
Email: pch@pch-engineering.dk
www.pch-engineering.dk

 
Kenneth Damm Hansen
Marketing & Communication Manager, KK Wind Solutions A/S 
Tlf.: (+45) 24 76 37 99
Email: kehan@kkwindsolutions.com 
www.kkwindsolutions.com

 

 
Copyright © PCH Engineering A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3