PCH EngineeringMenu

Vibrationsovervågning

Ønsker I at beskytte jeres virksomheds maskiner bedst muligt? Så er I kommet til den rette side. PCH Engineering har udviklet vibrationsmonitorer, der er skabt til at beskytte roterende maskiner mod uforudsete nedbrud og havari. Samtidig sikrer vibrationsmonitorerne, at medarbejderne omkring maskinerne ikke kommer til skade. Vibrationsmonitorerne overvåger maskinerne ved hjælp af en vibrationssensor og foretager en konstant vibrationsmåling, der afslører, hvis der opstår fejl eller ubalance i maskinerne.

Vil du høre mere om vores vibrationsovervågning? Kontakt os gerne på telefon 45 76 87 76.

Sikker lejeovervågning

Mange skader i maskiner sker ofte på grund af lejefejl, der ikke opdages i tide. Hvis du vælger en vibrationsovervågning fra PCH Engineering, er du sikret en overvågning af dine maskiner 24 timer i døgnet hele året rundt. Du kan dermed undgå de mest almindelige årsager til nedbrud på maskiner, da vibrationsmonitoren vil advare dig om fejlen i god tid. Ved at investere i en vibrationsovervågning kan du undgå uforudsete udgifter til reparationer og et økonomisk tab på grund at stillestående maskiner over en længere periode.

Hvilken vibrationssensor skal jeg vælge til min lejeovervågning?

Skal du bruge en vibrationssensor, der kan lave en måling af maskinens temperatur og vibration? Eller har du blot brug for en vibrationssensor, der kan udføre en vibrationsmåling? Hos PCH Engineering tilbyder vi flere forskellige vibrationssensorer alt efter, hvad dit behov er. Er du i tvivl om, hvilken vibrationsovervågning, der er den rette til din maskine? Så står vores konsulenter klar til at rådgive dig i dit valg.

Få et tilbud på vibrationsovervågning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 45 76 87 76 eller på vores mail pch@pch-engineering.dk og få et uforpligtende tilbud på en lejeovervågning af dine maskiner. Har du spørgsmål til vores vibrationssensor og vibrationsmåling, så besvarer vores medarbejdere dem gerne både på telefon og mail.