PCH EngineeringMenu

Accelerometer

Hos PCH Engineering har vi et bredt sortiment af accelerometre. Et accelerometer er en transducer, der kan måle vibrationer eller kraft af accelerationer i maskiner. Vores accelerometre passer til alle vores vibrationsmonitorer, og de kan samtidig anvendes til forskellige vibrationsinstrumenter og dataindsamlere. Der er dermed en stor chance for, at du kan finde et accelerometer, der passer til din anvendelse.

Kontakt os gerne på telefon 45 76 87 76, hvis du har spørgsmål til et accelerometer.

Hvilket accelerometer passer til mit behov?

Som nævnt, finder du flere forskellige accelerometre i vores sortiment. Vores konsulenter rådgiver dig gerne i, hvilket accelerometer, der er det rette for dig. Vi har transducer, der går fra 10 mV/g til 500 mV/g i følsomhed. Ved hver transducer, du køber hos os, medfølger der et kalibreringscertifikat, der fortæller den nøjagtige følsomhed på den pågældende transducer.

Accelerometer med livsgaranti

Vi samarbejder med flere forskelle leverandører af sensorer, men vi har et særligt tæt samarbejde med leverandøren CTC. Hvis du vælger at købe et CTC accelerometer hos os, leveres det med livsgaranti. Du skal derfor blot sende dit accelerometer tilbage til os, hvis det går i stykker. Så sørger vi for, at du får tilsendt et nyt accelerometer helt uden beregning.

Få flere informationer om vores accelerometre

Ønsker du yderligere information om et accelerometer, eller vil du gerne bestille et eller flere accelerometre hos os? Så ring til tlf. 45 76 87 76 og få en uforpligtende samtale med vores konsulenter. Du er også velkommen til at sende en mail til pch@pch-engineering.dk. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelse.