Contact us
Contact us for more information 
Please fill out the form below and we will come back to you by email with more information on this product. If you have any questions or comments to PCH Engineering A/S, please do not hesitate to contact us.
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country 
Please contact me
Please fill in the form and our local distributor will contact you as soon as possible.
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country

  
Technical information
Text technical information...
 
Name

Company

Product type, what can we do for you?


Phone

E-mail

Country

  
top

Interested in a job at PCH Engineering A/S?

We are always looking for new colleagues to join our R&D team of competent hardware and software engineers, and often looking for technicians for our production team.
At PCH Engineering, you will get to work closely with an experienced engineering team, a solid production team and our customers.
For R&D applicants, knowledge of digital signal processing is preferrable.
Contact us!

Specific job openings

Fuldtids-ansat til produktion (2022)

PCH Engineering søger en pålidelig medarbejder, der har kan deltage i produktionen af skræddersyede løsninger til permanent vibrationsovervågning af industrielle maskiner samt deltage i forsendelser. PCH Engineering blev etableret i 1989 og har siden 2002 været ISO 9001 certificeret. Virksomheden blev pr. 1 Juni 2021 købt af KK Wind Solutions for yderligere informationer henvises til www.kkwindsolutions.com. Der produceres i dag mere end 16.000 vibrations-monitorer om året og vi er de sidste par år vokset så meget at vi har brug for en produktionsmedarbejder mere til vores hold. For mere information om virksomheden henvises til www.pch-engineering.dk
Om Jobbet
Vores produkter består af egen-udviklet elektronik der bliver samlet og testet på vores adresse i Kokkedal / Hørsholm.
Tiden i produktionen er et montagejob hvor man arbejder med automatiserede produktions-systemer. Opgaverne inkluderer pluk til produktion efter ordre, test af print i autotestsystem, slutmontage efter test samt betjening af automatiserede tests.Opgaven med forsendelser inkluderer plukning af varer til ordrer/batches samt registrering af varer i vores forsendelses database, udskrivning af følgesedler og fakturaer samt bookning af forsendelser.
Din Profil
Det er en fordel hvis du har arbejdet med produktion, gerne elektronik. Erfaring med forsendelser er et plus. Du er fleksibel og får ting fra hånden. Vi forventer at du trives med ad-hoc opgaver og ikke får stress af at blive kastet lidt frem og tilbage mellem forskellige opgaver. Du er omgængelig og kan indgå i et team med 6-10 personer. Jobbet er fuldtid med fix-tid mellem 9 og 15. Det forventes det at alle aftalte opgaver er gjort inden dagen er slut. Vi kræver ikke du er faglært og lønnen er fastsat efter dette.
  • Er mindst 18 år gammel
  • Er arbejdsom og har lyst til at indgå i vores faste team af produktions-medarbejdere
  • Er grundig og sørger for at få sat tingenge godt sammen
  • Er pålidelig og mødestabil
  • Påtænker at arbejde hos os mindst et år
Vi tilbyder
Et godt job i en stabil, økonomisk velfunderet virksomhed, hvor god trivsel opnås gennem godt samarbejde.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte produktionschef Gert Johansen på tlf. 45 76 87 76. Ansøgningen sendes til tipod SNABEL-A kkwindsolutions.com.

Ufaglærte timelønnede til produktion (2022)

Hos PCH Engineering A/S - del af KK Wind Solutions Gruppen - producerer vi vibrationsmonitorer til mere end 15.000 vindmøller og andre maskiner om året.
Vores produkter består af egen-udviklet elektronik der bliver samlet og testet på vores adresse i Kokkedal / Hørsholm.
Opsamling og klargøring er en simpel trin-for-trin process der guides af en computer der også gennemfører alle de nødvendige tests for at sige om et produkt er OK eller ej.
Det tager et par timer af blive lært op i vores produktion, og ansøgninger fra unge og studerende der mangler et fuld eller deltids arbejde er meget velkomne. Vi tilbyder fra 1/2 dag op til fuld tid, på timelønskontrakt. 
Vi forventer, at du
  • Er mindst 15 år gammel
  • Er arbejdsom og har lyst til at indgå i vores unge team af produktions-medarbejdere
  • Er grundig og sørger for at få sat tingenge godt sammen
  • Er pålidelig og kommer som aftalt med den produktionsansvarlige
  • Påtænker at arbejde hos os nogen måneder som minimum
Vi tilbyder
En attraktiv og udfordrende stilling med fleksible arbejdstider i et godt arbejdsklima blandt et hold af erfarne kolleger.
For yderligere information er du velkommen til at kontakte produktionsansvarlig Gert Johansen på telefon 4576 8776 eller pr email på  pch SNABEL-A pch-engineering.dk.
Copyright © PCH Engineering A/S - All Rights Reserved.

webpage.io Content Management System.


HTML5 | CSS3